Als team zijn wij per 1 september 2016 begonnen bij GiGa Giessenlanden.

Graag stellen wij ons aan u voor!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jurre Kraaijeveld

Als GiGa Sportconsulent van Giessenlanden ben ik fulltime in dienst. Het doel is om de kwaliteit van het bewegingsonderwijs te verbeteren en het ondersteunen van de leerkrachten, bij alles ten aanzien van sport. Ik zal daarom voornamelijk bij de bewegingslessen aanwezig zijn zowel in de bovenbouw als bij de kleuters. Ik ben woonachtig in Hardinxveld-Giessendam en mijn sporten zijn voornamelijk Turnen, Zaalvoetbal, Skiën, Snowboarden. Naast mijn baan geef ik ook les in turnen en free running.

 

 

 

 

Lotte Blok

Ook ik zal mezelf voorstellen. Ik ben Lotte Blok, woonachtig in Dalem. Als sportconsulent binnen het GiGa-team zal ik me voornamelijk bezig met de gymlessen op de basisscholen. Hierbij gaan we de leerkrachten ondersteunen bij de gymlessen. Op de maandag en dinsdag werk ik voor het GiGa-Team. Op de andere dagen werk ik voor Hi5Ambacht, een zelfde soort team, maar dan in Hendrik-Ido-Ambacht. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om te bootcampen, snowboarden, gezellige dingen doen met vrienden en familie en natuurlijk van de zon genieten.

 

 

 

Ike Slob

Mijn naam is Ike Slob en ik ben op maandag, woensdag en donderdag actief als sportconsulent bij GiGa Giessenlanden.  Binnen de gemeente Giessenlanden gaan wij ons best doen om meer jongeren te laten bewegen. Daarom zullen wij de komende tijd de gymlessen gaan ondersteunen en verschillende activiteiten gaan organiseren. Ik zal voornamelijk actief zijn bij het organiseren van de activiteiten, zoals het sporten en bewegen na school en het organiseren van sportdagen en vakantieactiviteiten. Daarnaast ga ik mijn best doen om de verenigingen in de verschillende dorpskernen te ondersteunen.  In mijn vrije tijd ben ik veel op het voetbalveld in Noordeloos te vinden.

 

 

 

Alwin van Alphen

Mijn naam is Alwin van Alphen en voor het project GiGa Giessenlanden ben ik aangesteld als Beweegcoach zorg. Ik ga aan de slag bij de zorglocaties De Lange Wei en Syndion bij de Zes Molens. Het doel is om de bewoners meer te laten bewegen. Binnen hun eigen dagelijkse bezigheden, maar ook  via georganiseerde beweegactiviteiten.  Daarnaast ga ik ook de zelfstandig wonende ouderen binnen de gemeente Giessenlanden stimuleren om meer te bewegen. Naast mijn werk voor GiGa Giessenlanden geef ik ook beweeglessen aan ouderen namens de organisatie Sportief Plan.

 

 

 

 

Marlieke Fris

Mijn naam is Marlieke Fris en ik ben sinds 1 mei 2017 actief als cultuurcoach bij GiGa Giessenlanden. Daarnaast ben ik lid van de projectgroep Cultuureducatie met Kwaliteit Alblasserwaard Vijfheerenlanden (CmK AV) met als
aandachtsgebied Gemeente Giessenlanden. 
Cultuureducatie is belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling en de creativiteit. Het maakt het onderwijs levendig, inspireert en activeert – het motto van GiGa – en geeft kinderen onvergetelijke ervaringen.

In Giessenlanden is muziek een belangrijke vorm van cultuur. Er is een groot aantal verenigingen en muziek aanbieders. Als cultuurcoach ga ik een aantal basisscholen aangesloten bij GiGa ondersteunen met het inbedden van muziekeducatie in het structurele binnen- en buitenschoolse aanbod. De verbinding tussen de scholen en de lokale aanbieders zal hierin belangrijk zijn. Muziekeducatie draagt bijvoorbeeld bij aan taal-, sociale- en emotionele ontwikkeling, naar mijn mening onmisbaar voor ieder kind!

Naast mijn werk voor GiGa Giessenlanden ben ik muziek- zang- en theaterdocent, en treed ik regelmatig op
met mijn band “De Ukuladies”. 

Ik heb heel veel zin in een toekomst vol cultuur en muziek!