Als team zijn wij per 1 september 2016 begonnen bij GiGa Giessenlanden.

Graag stellen wij ons aan u voor!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jurre Kraaijeveld

Als GiGa Sportconsulent van Giessenlanden ben ik fulltime in dienst. Het doel is om de kwaliteit van het bewegingsonderwijs te verbeteren en het ondersteunen van de leerkrachten, bij alles ten aanzien van sport. Ik zal daarom voornamelijk bij de bewegingslessen aanwezig zijn zowel in de bovenbouw als bij de kleuters. Ik ben woonachtig in Hardinxveld-Giessendam en mijn sporten zijn voornamelijk Turnen, Zaalvoetbal, Skiën, Snowboarden. Naast mijn baan geef ik ook les in turnen en free running.

 

 

 

 

Stan de Groot

Mijn naam is Stan de Groot en als Beweegcoach binnen het team van GiGa ben ik regelmatig te vinden in Hoornaar op de locatie van De Zes Molens. Hier probeer ik samen met De Lange Wei en Syndion bewegen onder de cliënten te stimuleren. Naast mijn werkzaamheden voor GiGa ben ik ook betrokken bij het project in de gemeente Molenwaard waar ik net als bij GiGa zowel jong als oud het plezier in bewegen laat ervaren. Naast mijn sportieve werkzaamheden ben ik zelf actief op de korfbalvelden in Hardinxveld en kijk ik ieder jaar weer uit naar de wintersport vakantie. Ik kijk er naar uit om jullie te zien tijdens mijn werkzaamheden voor GiGa!

 

 

 

Ike Slob

Mijn naam is Ike Slob en ik ben op maandag, woensdag, donderdag  en vrijdag actief als sportconsulent bij GiGa Giessenlanden.  Binnen de gemeente Giessenlanden gaan wij ons best doen om jongeren meer te laten bewegen. Ik ben actief bij het organiseren van de activiteiten, zoals het sporten en bewegen tijdens de pauzes en na schooltijd en het organiseren van sportdagen en vakantieactiviteiten. Daarnaast ga ik mijn best doen om de verenigingen in de verschillende dorpskernen te ondersteunen.  Naast mijn werkzaamheden voor de jeugd ben ik ook actief als beweegcoach zorg. Zo probeer ik ouderen en mensen met een beperking het plezier van bewegen te laten ervaren en te stimuleren om meer te bewegen. In mijn vrije tijd ben ik veel op het voetbalveld in Noordeloos te vinden.

 

Roland Bos

Mijn naam is Roland Bos en ik kom uit Goudriaan. Per 1-08-18 ben ik begonnen met werken bij GiGa Giessenlanden als Sportconsulent.
De afgelopen twee jaar heb ik gewerkt als gym docent op het Wellantcollege in Ottoland en op de Windroos in Gorinchem.
Hiervoor heb ik het CIOS afgerond binnen het profiel SBAW (sociaal bewegingsagoog) en de HALO
(Haagse academie lichamelijke opvoeding) in Den Haag.  In mijn vrije tijd doe ik zelf ook aan sport.
Ik ben actief voetballer bij VVAC in Ottoland, ik speel hier in het 1ste elftal. Bij GiGa Giessenlanden ga ik mezelf vooral richten op het bewegingsonderwijs op de scholen. Ik ga het bewegingsonderwijs beter maken, de docenten ondersteunen en helpen bij de gym lessen.
Daarnaast ga ik mezelf bezig houden met verschillende andere activiteiten binnen Giessenlanden zoals pauzesport, naschoolse activiteiten en leuke sport activiteiten.