Als team zijn wij per 1 september 2016 begonnen bij GiGa Giessenlanden.

Graag stellen wij ons aan u voor!

 

 

 

 

 

 

 

 

Jurre Kraaijeveld

Als GiGa Sportconsulent van Giessenlanden ben ik fulltime in dienst. Het doel is om de kwaliteit van het bewegingsonderwijs te verbeteren en het ondersteunen van de leerkrachten, bij alles ten aanzien van sport. Ik zal daarom voornamelijk bij de bewegingslessen aanwezig zijn zowel in de bovenbouw als bij de kleuters. Ik ben woonachtig in Hardinxveld-Giessendam en mijn sporten zijn voornamelijk Turnen, Zaalvoetbal, Skiën, Snowboarden. Naast mijn baan geef ik ook les in turnen en free running.

 

 

 

 

Stan de Groot

Mijn naam is Stan de Groot en als Beweegcoach binnen het team van GiGa ben ik regelmatig te vinden in Hoornaar op de locatie van De Zes Molens. Hier probeer ik samen met De Lange Wei en Syndion bewegen onder de cliënten te stimuleren. Naast mijn werkzaamheden voor GiGa ben ik ook betrokken bij het project in de gemeente Molenwaard waar ik net als bij GiGa zowel jong als oud het plezier in bewegen laat ervaren. Naast mijn sportieve werkzaamheden ben ik zelf actief op de korfbalvelden in Hardinxveld en kijk ik ieder jaar weer uit naar de wintersport vakantie. Ik kijk er naar uit om jullie te zien tijdens mijn werkzaamheden voor GiGa!

 

 

 

Ike Slob

Mijn naam is Ike Slob en ik ben op maandag, woensdag, donderdag  en vrijdag actief als sportconsulent bij GiGa Giessenlanden.  Binnen de gemeente Giessenlanden gaan wij ons best doen om jongeren meer te laten bewegen. Ik ben actief bij het organiseren van de activiteiten, zoals het sporten en bewegen tijdens de pauzes en na schooltijd en het organiseren van sportdagen en vakantieactiviteiten. Daarnaast ga ik mijn best doen om de verenigingen in de verschillende dorpskernen te ondersteunen.  Naast mijn werkzaamheden voor de jeugd ben ik ook actief als beweegcoach zorg. Zo probeer ik ouderen en mensen met een beperking het plezier van bewegen te laten ervaren en te stimuleren om meer te bewegen. In mijn vrije tijd ben ik veel op het voetbalveld in Noordeloos te vinden.

 

 

 

Marlieke Fris

Mijn naam is Marlieke Fris en ik ben sinds 1 mei 2017 actief als cultuurcoach bij GiGa Giessenlanden. Daarnaast ben ik lid van de projectgroep Cultuureducatie met Kwaliteit Alblasserwaard Vijfheerenlanden (CmK AV) met als
aandachtsgebied Gemeente Giessenlanden. 
Cultuureducatie is belangrijk voor de persoonlijke ontwikkeling en de creativiteit. Het maakt het onderwijs levendig, inspireert en activeert – het motto van GiGa – en geeft kinderen onvergetelijke ervaringen.

In Giessenlanden is muziek een belangrijke vorm van cultuur. Er is een groot aantal verenigingen en muziek aanbieders. Als cultuurcoach ga ik een aantal basisscholen aangesloten bij GiGa ondersteunen met het inbedden van muziekeducatie in het structurele binnen- en buitenschoolse aanbod. De verbinding tussen de scholen en de lokale aanbieders zal hierin belangrijk zijn. Muziekeducatie draagt bijvoorbeeld bij aan taal-, sociale- en emotionele ontwikkeling, naar mijn mening onmisbaar voor ieder kind!

Naast mijn werk voor GiGa Giessenlanden ben ik muziek- zang- en theaterdocent, en treed ik regelmatig op
met mijn band “De Ukuladies”. 

Ik heb heel veel zin in een toekomst vol cultuur en muziek!

 

 

 

Sanne van Driel

Mijn naam is Sanne van Driel en ik ben op dinsdag en woensdag actief als sportconsulent bij GiGa Giessenlanden, waarbij ik voornamelijk aanwezig ben op de verschillende basisscholen. Ons doel is om de jeugd met veel plezier te laten bewegen en het bewegingsonderwijs te optimaliseren, dit alles in samenwerking met de leerkrachten. Zelf ben ik lange tijd actief geweest binnen de atletiek en sla ik sinds kort ook graag een balletje op de tennisbaan. Ik heb er heel erg veel zin in om als sportconsulent aan de slag te gaan in de gemeente Giessenlanden om zowel jeugd als volwassenen te overtuigen van het belang van sport en bewegen!