Stan de Groot

“Mijn naam is Stan de Groot en als Beweegcoach binnen het team van GiGa ben ik regelmatig te vinden in Hoornaar op de locatie van De Zes Molens.

Hier probeer ik, samen met De Lange Wei en Syndion, bewegen onder de cliënten te stimuleren. Naast mijn werkzaamheden voor GiGa ben ik ook betrokken bij het project in de gemeente Molenwaard waar ik net als bij GiGa zowel jong als oud het plezier in bewegen laat ervaren. Naast mijn sportieve werkzaamheden ben ik zelf actief op de korfbalvelden in Hardinxveld en kijk ik ieder jaar weer uit naar de wintersport vakantie. Leuk om jullie een keer tijdens mijn activiteiten voor GiGa te zien!”

Ike Slob

“Mijn naam is Ike Slob en ik ben op maandag, woensdag, donderdag  en vrijdag actief als sportconsulent bij GiGa Giessenlanden.

Binnen de gemeente Giessenlanden doen wij ons best om jongeren meer te laten bewegen. Ik ben actief bij het organiseren van de activiteiten, zoals het sporten en bewegen tijdens de pauzes en na schooltijd en het organiseren van sportdagen en vakantieactiviteiten. Daarnaast ondersteun ik verenigingen in de verschillende dorpskernen.  Naast mijn werkzaamheden voor de jeugd ben ik ook actief als beweegcoach zorg. Zo probeer ik ouderen en mensen met een beperking het plezier van bewegen te laten ervaren en te stimuleren om meer te bewegen. In mijn vrije tijd ben ik veel op het voetbalveld in Noordeloos te vinden.”

Roland Bos

“Mijn naam is Roland Bos en ik kom uit Goudriaan, en werk bij GiGa Giessenlanden als Sportconsulent.

Bij GiGa Giessenlanden ga ik mezelf vooral richten op het bewegingsonderwijs op de scholen. Ik ga het bewegingsonderwijs beter maken, de docenten ondersteunen en helpen bij de gym lessen.
Daarnaast ga ik mezelf bezig houden met verschillende andere activiteiten binnen Giessenlanden zoals pauzesport, naschoolse activiteiten en leuke sport activiteiten.

In mijn vrije tijd doe ik zelf ook aan sport; ik ben actief voetballer bij VVAC in Ottoland. Ik speel hier in het 1ste elftal.”